Jaktlaget på Stadheim fikk en stor kronhjort med 15 tagger, høsten 2010.

Fiske og jakt har vært et sentralt levegrunnlag for folk på Sunnmøre opp gjennom tidene. I dag er det et vesentlig element i friluftslivet for mange. Det å få fisk på kroken er en spennende opplevelse, uansett alder. Man kan fiske gratis i saltvann(hav og fjord) i Norge fra land og båt. For og fiske i elver og fjellvann må man ha fiskekort (egne regler) som man kan få kjøpt ved den aktuelle fiskeplassen. Høsten er jaktsesong for småvilt og hjort.

Laksefiske i Korsbrekkeelva

Korsbrekkeelva er lakseførende helt til bare 100 meter fra våre hytter. Elva er viden kjent for godt fiske, og sist år ble det fanget i underkant av 2000 kg fisk. Vi har ledig noen dager for fiskeinteresserte i elvas øverste soner. Fiskekort kan kjøpes hos oss.

Fiske i fjorden

Fjorden utover fra Hellesylt er ganske rik på ulike fiskearter. På det dypeste er fjorden mer enn 400 meter. De vanligeste fiskeslaga er sei, torsk, steinbit, hyse, brosme og lange. Hellesylt Feriehytter har båt for utleie, 15 fot med motor. Kan leies for en dag, eller etter ønske.

Fiske etter ørret i elver og fjellvann

Området rundt Hellesylt består av mange elver og småvann som er rike på småørret. Fiskekort kan kjøpes ved den aktuelle fiskeplassen.

Småviltjakt

Fra 10 september er det mulig og kjøpe kort for småviltjakt. Jakten er tillatt til frem mot jul. Høsten kan være en fantastisk tid med flotte farger i fjellet. Kort kan kjøpes hos oss. Sett deg inn i de regler som gjelder for jakt og fangst i Norge.

Kommentarer

14.08.2021 15:13

Åse

Ja, det som er ledig er 2 stenger 19 august, 3 stenger 26 august og 3 stenger 30 august. Disse kortene er i elvens øvre del. Pris pr kort er 450,- 👍🙂

14.08.2021 15:00

Narve Hoff

Hei! Har du noe ledig fiske i fremover.